Kambing Jantan: Sebuah Catatan Harian Pelajar Bodoh

Kambing Jantan: Sebuah Catatn Harian Pelajar Bodoh ya iku karya buku anggitanipun Raditya Dika ingkang dipunserat rikala taun 2005. Buku punika dipunundhuh saka blog utawa cathetan harian kagungane Raditya Dika. Ngemot 235 kaca, ingkang diserat saka magepokan pangalaman pribadi Raditya Dika nalika nyambut studi ing kutha Adelaide, Australia. Banjur buku iki laris, cariyose diangkat marang filem rikala taun 2009 ngagem judhul sami kaliyan bukuné Kambing Jantan: The Movie diparodike karo Raditya piyambak, Herfiza Novianti, lan Edric Tjandra.[1]

Kambing Jantan: Sebuah Catatan Harian Pelajar Bodoh
PanganggitRaditya Dika
PamethaRaditya Dika
Juru samakNanks CHS
NagaraIndonésia
BasaIndonésia
Gènrekomedi
PangecapanGagasMedia
Jinis saranaPrint (buku bersampul tipis)
Kaca235
ISBN979-3600-69-1
DisusulCinta Brontosaurus
2006
Sana jaringanWeb kantor Raditya Dika
Raditya Dika

Isi bukuBesut

  • Kata Pengantar (Ada Kambing Bisa Ngetik!)
  • Ucapan Terima Kasih (Ada Kambing Bisa Bilang Makasih!)
  • Monday March
  • Tuesday September
  • Sunday October 12
  • Sunday November 9
  • 2003
  • 2004
  • 2004

GladriBesut

Cathetan sukuBesut

  1. kutukutubuku.com dipununduh tanggal 24 September 2012

Pranala njabaBesut

Cithakan:Raditya Dika