Kaos jero

Kaos tanpa lengan yaiku salah sawijining jinis kaos sing diprodhuksi tanpa lengen klambi, utawa lengane wis dipotong. Shirts lengan sing rusak déning wong saka salah siji gender, gumantung ing gaya. Padha bisa digunakake minangka undershirts, rusak dening atlet ing olahraga kayata trek lan lapangan lan Triathlon, utawa minangka nyandhang sembrono klambi khusus sak weather lembab.

Wong sing nganggo klambi tanpa lengan, uga dikenal kanthi tank top, wifebeater, rompi utawa singlet.