Kappei Yamaguchi

Mitsuo Yamaguchi (山口 光雄 Yamaguchi Mitsuo?), misuwur kanthi jejulukan asma pengangge Kappei Yamaguchi (山口 勝平 Yamaguchi Kappei?) (lair 23 Mèi 1965; umur 57 taun) punika salah satunggaling piyantun seiyū ugi actor ingkang ngandahi kabangsaan Jepang kanthi asalipun déning tlatah Fukuoka,ugi ngadahi kerja sesarengan kaliyan Gokū[1] dan 21st Century Fox.

Kappei Yamaguchi
LairMitsuo Yamaguchi
(1965-05-23) Mèi 23, 1965 (umur 57)
Fukuoka, Perfektur Fukuoka, Jepang
PangawaeanSeiyū, aktor
Taun aktif1988 - sapunika

Panjenenganipun wisuwur kanthi peran minangka dados Ranma Saotome (Ranma ½), Jackson Neil (Miracle Girls), Tombo (Kiki's Delivery Service), Yattaro (Kyattou Ninden Teyandee), InuYasha (InuYasha), Ryuichi Sakuma (Gravitation), L (Death Note), Usopp (One Piece), Hideyoshi (Law of Ueki), dan Kaito Kid lan Shinichi Kudo (Detektif Conan).

RéferènsiBesut

  1. 山口勝平プロフィール