23 Mèi punika dinten ingkang kaping 143 utawi 144 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

22 Mèi-23 Mèi-24 Mèi