Cithakan:Mèi 24 Mèi punika dinten ingkang kaping 144 utawi 145 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiEdit

WiyosanEdit

SédaEdit

RiyayaEdit

Uga delengenEdit

23 Mèi-24 Mèi-25 Mèi