Samuel Morse

Samuel Finley Breese Morse (lair ing Charlestown, Massachusetts, Amérika Sarékat, 27 April 1791 – pati ing New York City, New York, Amérika Sarékat, 2 April 1872 ing umur 80 taun) iku penemu asal Amérika Sarékat. Morse uga pelukis, nanging luwih misuwur saka penemuan telegraf listrik. Bebarengan karo asistèné Alexander Bain Morse nyiptakaké alfabet mligi kanggo telegraf, sing diarani kodhe Morse.[1]

Samuel Morse (1791-1872)
Samuel F.B. Morse

Uga delengenBesut

RujukanBesut

  1. Morse, www.pramukanet.org. Diundhuh tanggal 22 Maret 2011.