Tuduhaké menu pokok

2 April punika dinten ingkang kaping 92 utawi 93 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

  • 2013 -Majelis Umum Perserikatan Bangsa-Bangsa ngesahaken Prajanjian Padagangan Gegaman kanggé matesi padagangan gegaman internasional.

    WiyosanBesut

    SédaBesut

    RiyayaBesut

    Uga delengenBesut

    1 April – 2 April – 3 April