Tuduhaké menu pokok

1 April punika dinten ingkang kaping 91 utawi 92 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

  • 2013 -Koran swasta dipunsadé malih ing Burma kanggé sepindhahipun sasampunipun mèh 50 taun dipunlarang.

    WiyosanBesut

    SédaBesut

    RiyayaBesut

    Uga delengenBesut

    31 Maret-1 April-2 April