Tuduhaké menu pokok

1 Maret punika dinten ingkang kaping 60 utawi 61 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatosBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

28 Fèbruari-29 Fèbruari-(30 Fèbruari)-1 Maret-2 Maret