Tuduhaké menu pokok
Gemeente Den Haag / 's-Gravenhage
Bendera Den Haag    Lambang Den Haag
(Gendéra Den Haag) (Lambang Den Haag)
Peta lokasi Den Haag
Katrangan cekak
Provinsi Zuid-Holland
Wewengkon
 · Lemah
 · Banyu
98,20 km²
82,66 km²
15,54 km²
Padunung
 · Kep. penduduk
500.000 jiwa (1 September 2011)
+/-6.026 jiwa/km²
Pulitik
Walikutha Pauline Krikke (parté VVD)

Den Haag (basa Inggris: The Hague) iku gemeente, kutha pamaréntahan Walanda lan papan parlemèn, sarta kutha krajan provinsi Zuid-Holland (Holland Kidul). Ing kutha iki uga tinemu kedutaan besar nagara-nagara manca. Sanadyan mangkono, Den Haag dudu kutha krajan Walanda; kutha krajan Walanda iku Amsterdam.

Kutha Den Haag sing ndunungi 500.000 jiwa (1 September 2011).[1] Padunung aglomerasi Den Haag iku cacahé 1.088.508 jiwa. Jeneng pepaké Den Haag iku 's-Gravenhage.

Cathetan sukuBesut

Uga delengenBesut