Tuduhaké menu pokok
Gemeente Cromstrijen
Flag of Cromstrijen.svg Coat of arms of Cromstrijen.svg
Gendéra Cromstrijen Lambang Cromstrijen

LocatieCromstrijen.png

Cromstrijen ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Zuid-Holland
Jembar: 70,31 km²
Padunung: 12.900 (1 November 2007)
Situs wèb resmi: http://www.Cromstrijen.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Giel Janssen

Cromstrijen iku gemeente ing provinsi Zuid-Holland utawa Holland Kidul, Walanda.

Latar wuriBesut

Provinsi Holland Kidul sing papané ana ing kuloné Walanda iku provinsi ing Walanda kanthi cacahé sing ndunungi gedhé dhéwé. Provinsi iki ing taun 2008 dipérang dadi 86 gemeente. Ing Walanda gemeente iku pérangan administratif sangisoring provinsi. Dadi provinsi iku antara nagara lan gemeente.

Jaman mbiyèn kabèh panggonan iku uga gemeente ing Walanda. Saka désa cilik nganti kutha krajan. Nanging saiki wis ora mangkono manèh. Akèh panggonan sing digabung dadi siji supaya olèh gemeente sing ukurané sedheng.

Pranala njabaBesut