Tuduhaké menu pokok
Gemeente Albrandswaard
Albrandswaard flag.svg
Gendéra Albrandswaard Lambang Albrandswaard

LocatieAlbrandswaard.png

Albrandswaard ing Walanda

Katrangan cekak
Propinsi: Zuid-Holland
Jembar: 23,75 km²
Padunung: 22.179 (1 November 2007)
Situs wèb resmi: http://www.albrandswaard.nl
Pulitik
Walikutha: Harald Bergmann

Albrandswaard iku gemeente ing propinsi Holland Kidul, Walanda. Kutha utawa gemeente iki nduwé padunung kira-kira 22.200 jiwa lan ambané 23,75 km2. Gemeente iki papané sakiduling kutha Rotterdam lan Rotterdam wis kerep nyoba nyaplok Albrandswaard. Nanging nganti sepréné (2008) durung bisa-bisa.

Pranala njabaBesut