Tuduhaké menu pokok
Gemeente Leiderdorp
Leiderdorp vlag.svg Leiderdorp wapen.svg
Gendéra Leiderdorp Lambang Leiderdorp

LocatieLeiderdorp.png

Leiderdorp ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Zuid-Holland
Jembar: 12,29 km²
Padunung: 25.992 (1 Juli 2006)
Situs wèb resmi: http://www.Leiderdorp.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): M. Zonnevylle

Leiderdorp iku gemeente ing provinsi Zuid-Holland utawa Holland Kidul, Walanda.

Latar wuriBesut

Provinsi Holland Kidul sing papané ana ing kuloné Walanda iku provinsi ing Walanda kanthi cacahé sing ndunungi gedhé dhéwé. Provinsi iki ing taun 2008 dipérang dadi 86 gemeente. Ing Walanda gemeente iku pérangan administratif sangisoring provinsi. Dadi provinsi iku antara nagara lan gemeente.

Jaman mbiyèn kabèh panggonan iku uga gemeente ing Walanda. Saka désa cilik nganti kutha krajan. Nanging saiki wis ora mangkono manèh. Akèh panggonan sing digabung dadi siji supaya olèh gemeente sing ukurané sedheng.

Pranala njabaBesut