Tuduhaké menu pokok

1 Sèptèmber

tanggal
(Kaelih saka 1 September)

1 September punika dinten ingkang kaping 244 utawi 245 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

31 Agustus1 September2 September