Kapuloan Faroe

Kapuloan Pharur iku laladan otonom Dhènemarken ing bawana Éropa. Kutha krajan nagara iki yaiku … Nagara iki nduwé padunung … jiwa lan jembaré ana … km2.

Pranala njabaBesut

Cithakan:Éropa