Karanggeneng, Boyalali, Boyalali

Karanggeneng iku désa ing Kacamatan Boyalali, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Karanggeneng
Désa
Karanggeneng kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Karanggeneng
Karanggeneng
Karanggeneng kapernah ing Jawa Tengah
Karanggeneng
Karanggeneng
Karanggeneng kapernah ing Indonésia
Karanggeneng
Karanggeneng
Koordhinat: 7°20′20″S 110°42′23″E / 7.33883°S 110.70644°E / -7.33883; 110.70644Koordhinat: 7°20′20″S 110°42′23″E / 7.33883°S 110.70644°E / -7.33883; 110.70644
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBoyalali
Kodhe laladan
administrasi
33.09.05.2003

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)