Kartika Putri

Kartika Putri (lair ing Palembang, Sumatra Kidul, Indonésia, 20 Januari 1991; umur 30 taun) iku sawijining aktris lan pariwara acara Indonésia.

Kartika Putri
Barkas:Kartika Putri.jpg
Pakaryanaktris
Taun aktif2011 - sekarang

KarièrBesut

Kartika ngawali karièré sajeroning kancah donya entertainment minangka presenter ulah raga lan warta. Sawisé sawatara wektu dadi presenter banjur dhèwèké tampil ing filem kelir amba.

FilmografiBesut

PresenterBesut

  • Rejeki Malam (2011)
  • Kakek-Kakek Narsis (2012)
  • Inbox (2012)
  • Digital Clip (2012)
  • Pesbukers (2012)
  • Dahsyat (2012) co host

Pranala njabaBesut