Kebonbima, Boyalali, Boyalali

désa ing Indonésia

Kebonbima iku désa ing Kacamatan Boyalali, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Kebonbima
Désa
Kebonbima kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Kebonbima
Kebonbima
Kebonbima kapernah ing Jawa Tengah
Kebonbima
Kebonbima
Kebonbima kapernah ing Indonésia
Kebonbima
Kebonbima
Koordhinat: 7°21′23″S 110°38′30″E / 7.35631°S 110.64157°E / -7.35631; 110.64157Koordhinat: 7°21′23″S 110°38′30″E / 7.35631°S 110.64157°E / -7.35631; 110.64157
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBoyalali
Kodhe laladan
administrasi
33.09.05.2009

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)