Kedhokteran rehabilitasi mèdhis

Kedhokteran rehabilitasi medhik (basa Inggris: Physical medicine and rehabilitation (PM&R), utawa physiatry (fĭz'ē-āt'rē or fĭ-zī'ə-trē), iku cawang kadhokteran kang tujuané ngundhakaké lan ndandani kamampuan fungsional lan kualitas urip kanggoné pasien kang ngalami kacacadan fisik utawa cacad. Dhokter rehabilitasi medhik kang wis ngrampungké sinau ing babagan iki diarani physiatrist.

Departemen Physical Medicine pisanan kang diadegake ing Mayo Clinic taun 1936

RujukanBesut

Cithakan:Kadhokteran