Kedhunglumbu, Pasar Kliwon, Kutha Surakarta

désa ing Indonésia

Kedhunglumbu iku kalurahan ing Kacamatan Pasar Kliwon, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Kedhunglumbu
Kalurahan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Surakarta City" does not exist.
Koordhinat: 7°34′27″S 110°49′57″E / 7.57422°S 110.83244°E / -7.57422; 110.83244Koordhinat: 7°34′27″S 110°49′57″E / 7.57422°S 110.83244°E / -7.57422; 110.83244
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanPasar Kliwon
Kodhe laladan
administrasi
33.72.03.1007

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.