Keish (c. 1855 – 11 Juli 1916), langkung dipunkawruhi kanthi nama Éropahipun Skookum Jim Mason, inggih punika anggota Negara Pisanan Tagish ingkang badhé dados tlatah Yukon ing Kanada. Panjenenganipun miyos caket kaliyan Tlaga Bennett. Panjenenganipun manggèn ing Carcross, Yukon.

Keish
Skookum Jim Mason.png
Keish (Skookum Jim Mason)
LairKeish
c. 1855
caket kaliyan Tlaga Bennett (Kanada)
Pati11 Juli 1916
Whitehorse, Yukon
PadununganCarcross, Yukon
BangsaTahltan
Jeneng liyaSkookum Jim Mason
Kondhang ingmanggihaken emas ingkang njalari dumadosipun Demam Emas Klondike
AnakDaisy Mason

Nalika tanggal 16 Agustus 1896, grup ingkang dipunpimpin panjenenganipun manggihaken emas ing caket Dawson City, Yukon, Kanada, ingkang njalari dumadosipun Demam Emas Klondike.

Pranala njabaBesut


Cithakan:Negarabio-stub