11 Juli punika dinten ingkang kaping 192 utawi 193 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

Pembantaian Srebrenica
Pembantaian
Srebrenica

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

10 Juli – 11 Juli – 12 Juli