Tuduhaké menu pokok

11 Juli punika dinten ingkang kaping 192 utawi 193 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

Pembantaian Srebrenica
Pembantaian
Srebrenica

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

10 Juli – 11 Juli – 12 Juli