Tuduhaké menu pokok

12 Juli punika dinten ingkang kaping 193 utawi 194 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatosBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

11 Juli – 12 Juli – 13 Juli