Tuduhaké menu pokok

13 Juli punika dinten ingkang kaping 194 utawi 195 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

12 Juli – 13 Juli – 14 Juli