14 Juli punika dinten ingkang kaping 195 utawi 196 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiEdit

WiyosanEdit

SédaEdit

RiyayaEdit

Uga delengenEdit

13 Juli – 14 Juli – 15 Juli