Paus Clemens VII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1523-1534).

Paus Clemens VII


Dipunrumiyini
déning:
Paus Adrianus VI
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Paulus III