Tuduhaké menu pokok

Kembang merak, merakan, patra menggala, (Caesalpinia pulcherrima)  ya iku spesies tetuwuhan ngembang saka kulawarga kacang-kacangan, Fabaceae, asli saka laladan tropis lan subtropis ing Amérika. bisa uga saka India.[1] 

WedharanBesut

 
kembang merak -- Caesalpinia pulcherrima
 
pentil kembang Caesalpina
 
Kembang werna  kuning saka Caesalpina
 
Caesalpinia pulcherrima - Kembang Merak
 
Caesalpinia pulcherrima wis kombinasi unik saka werna ing sawijining petal.

RujukanBesut

  1. "Tropical Flower Guide". Dijupuk 30 November 2012.