Tuduhaké menu pokok
Péta wewengkon bawana Amérika

Amérikah punika satunggaling bawana ing donya ingkang tegesipun wewengkon dharatan ing antaraning Samodra Pasifik lan Samodra Atlantik. Bawana punika limrahipun kapérang dados Amérika Lèr lan Amérika Kidul. Istilah punika ugi tegesipun wewengkon Karibia, pulo-pulo sakiwa-tengené Laut Karibia, lan Greenland (nanging sanès Islandia).

Ugi pirsaniBesut