Tuduhaké menu pokok

Kemis iku dina kalima sajeroning kalèndher Jawa, sawisé Rebo lan sadurungé Jemuwah. Jeneng kemis dijupuk saka basa Arab khamsa, kang tegesé lima.

Jeneng liya kanggo dina Kemis iki ya iku Wrehaspati, Wrespati utawa Respati kang dijupuk saka basa Sangskreta kang tegesé Yupitèr, mèmper karo pangertèn sajeroning basa-basa ing Éropah.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut