Respati iku siji dina kang jeneng liyané Kemis, dina sadurungé Sukra utawa Jemuwah lan sawisé Buda utawa Rebo. Ing basa Jawa Kuna, sebutan RespatiRestapi dianggo ing pananggalan saptawara.

Uga delengenBesut