Tuduhaké menu pokok

Sukra iku jeneng dina sing jeneng liyané Jemuwah, dina sadurungé Setu utawa Tumpek, lan sawisé Kemis (Respati). Ing basa Jawa Kuna, sebutan Sukra dianggo ing pananggalan saptawara.

Uga delengenBesut