Sukra iku jeneng dina sing jeneng liyané Jemuwah, dina sadurungé Setu utawa Tumpek, lan sawisé Kemis (Respati). Ing basa Jawa Kuna, sebutan Sukra dianggo ing pananggalan saptawara.

Uga delengenBesut