Tuduhaké menu pokok

Tumpek utawa Saniscara iku jeneng dina kapitu ing pananggalan Jawa. jeneng liyané yakuwi Setu, ya iku dina sadurungé dina Raditya (Ngaat), lan sawisé Jemuwah (Sukra). Ing basa Jawa Kuna, sebutan Tumpek dianggo ing pananggalan saptawara.

Uga delengenBesut