Keprabon, Banjarsari, Kutha Surakarta

désa ing Indonésia

Keprabon iku kalurahan ing Kacamatan Banjarsari, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Keprabon
Kalurahan
Keprabon kapernah ing Kutha Surakarta
Keprabon
Keprabon
Keprabon kapernah ing Jawa Tengah
Keprabon
Keprabon
Keprabon kapernah ing Indonesia
Keprabon
Keprabon
Koordhinat: 7°34′04″S 110°49′26″E / 7.56783°S 110.82395°E / -7.56783; 110.82395Koordhinat: 7°34′04″S 110°49′26″E / 7.56783°S 110.82395°E / -7.56783; 110.82395
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanBanjarsari
Kodhe laladan
administrasi
33.72.05.1006

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.