Gemeente Kessel
Flag of Kessel (Limburg NL).png Coat of arms of Kessel (Limburg).png
Gendéra Kessel (Limburg) Lambang Kessel (Limburg)

LocatieKessel.png

Kessel ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Limburg
Jembar: 22,13 km²
Sing ndunungi: 4.261 (1 November 2007)
Situs wèb resmi: http://www.kessellimburg.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Boy Swachten

Kessel iku sawijining gemeente ing provinsi Limburg ing Walanda. Kutha iki sing ndunungi ana 4.261 jiwa (1 November 2007) lan ambané ana 22,13 km².

Gemeente cilik iki wis mutusaké arep nggabung karo Helden lan Maasbree dadi gemeente anyar Peel en Maas sadurungé tanggal 1 Januari 2010. Ing tanggal 10 Maret 2008, Meijel uga péngin nggabung.