Kieran Gibbs

Kieran James Ricardo Gibbs (lair ing Lambeth, London, Inggris, 26 Sèptèmber 1989; umur 31 taun) ya iku salah sijining juru main bal-balan kang nduwé kebangsaan Inggris. Panjenengané main kanggo Arsenal F.C. ing Liga Inggris lan Timnas Inggris. Panjenengané minangka lulusan akademi Arsenal F.C. kang dadi tenar sasuwené FA Youth Cup mangsa 2006-07 amarga nyetak gol ing semifinal.[3] Ing Arsenal panjenengané main minangka bèg kiwa. Debuté bareng timnas Inggris nalika Inggris nglawan Hungaria ing Stadion Wembley ing tanggal 11 Agustus 2010.

Kieran Gibbs
Kieran Gibbs.jpg
Informasi Pribadi
Jeneng jangkep Kieran James Ricardo Gibbs [1]
Tanggal  lair (1989-09-26) 26 Sèptèmber 1989 (umur 31)
Papan  lair    Lambeth, London, Inggris
Dhuwur 1.80 m (5 ft 11 in)[2]
Posisi main bèg kiri
Club information
Klub saiki West Bromwich Albion F.C.
Nomer 28


2 National team caps and goals correct
as of 15:54, 2 Oktober 2011 (UTC).
* Panampilan (Gol)

PrestasiBesut

KlubBesut

Arsenal FC

Runner-up:

InternasionalBesut

Runner-up:

RujukanBesut

  1. "Premier League statistics" (PDF). Premier League. Dibukak ing 3 August 2010.
  2. "Kieran Gibbs profile". Soccer Way.
  3. Youth Cup: Arsenal 1-0 Man Utd - Report, arsenal.com. Retrieved 25 July 2010.

Pranala njabaBesut