Kiringan, Boyalali, Boyalali

désa ing Indonésia

Kiringan iku désa ing Kacamatan Boyalali, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Kiringan
Désa
Kiringan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Kiringan
Kiringan
Kiringan kapernah ing Jawa Tengah
Kiringan
Kiringan
Kiringan kapernah ing Indonésia
Kiringan
Kiringan
Koordhinat: 7°27′10″S 110°44′26″E / 7.45273°S 110.74045°E / -7.45273; 110.74045Koordhinat: 7°27′10″S 110°44′26″E / 7.45273°S 110.74045°E / -7.45273; 110.74045
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBoyalali
Kodhe laladan
administrasi
33.09.05.2007

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)