Kjell Noreik

Kjell Noreik (lair ing Oslo, 28 Juli 1929-surut ing Slependen, Norwégia, 1 Januari 2015, nalika tilar donya umuré 85 taun), iku sawijining dhokter Nurwègen.[1]

Dhèwèké ditunjuk dadi profèsor ing ngèlmu mèdis sosial ing Universitas Oslo saka taun 1986 nganti 1999. Dhèwèké kerep ditugasaké minangka nimpuna psikiatri forènsik lan dhèwèké uga anggota Déwan Mèdis Forènsik Norwégia.[2][3][4] Dhèwèké manggon ing Slependen.[5]

RéferènsiBesut

  1. Nekrolog Kjell Noreik   Nurwègen
  2. Larsen, Øivind. "Kjell Noreik". In Helle, Knut (ed.). Norsk biografisk leksikon (ing basa Nurwègenn). Oslo: Kunnskapsforlaget. Dibukak ing 18 Januari 2015.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)
  3. Godal, Anne Marit (ed.). "Kjell Noreik". Store norske leksikon (ing basa Nurwègenn). Oslo: Norsk nettleksikon. Dibukak ing 18 January 2015.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)
  4. "Nekrolog: Kjell Noreik". Aftenposten (ing basa Nurwègenn). 15 January 2015.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)
  5. "80 år 28. juli: Professor dr.med. Kjell Noreik" (ing basa Nurwègenn). Nurwègenn News Agency. 15 July 2009.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)