Kodhe papan anggegana IATA

Kodhe papan anggegana IATA (jeneng resmi: IATA location identifier) iku kodhe sing dumadi saka telung aksara sing dipigunakaké kanggo nandhani bandhar-papan anggegana ing saindhenging donya. Kodhe-kodhe iki disusun lan diatur déning IATA (Asosiasi Pengangkutan Udara Internasional) lan diterbitaké kaping telu sajeroning setaun kapacak ing Direktori Pengkodean Maskapé Penerbangan IATA.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut