Tuduhaké menu pokok
Kofi Annan
Photo: Harry Wad

Kofi Annan iku sekretaris jendral Perserikatan Bangsa-Bangsa. Dhèwèké asal saka nagara Ghana ing bawana Afrika.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.