Tuduhaké menu pokok

Kolonialisme ya iku pangembangan kekuasaan ing nagara.[1] Kekuasaan iki ana loro ya iku manungsa lan wewengkon. Sing njurung kolonialisme duwé panyaruwé ya iku hukum kolonial gawé untung nagara kang dikolonialèkaké kanthi ngembangaké infrastruktur ékonomi lan pulitik kang dibutuhaké kanggo majukaké, lan dhémokrasi.[2] Dhèwèké ngrujuaké ing sisa koloni, kaya Amérikah Sarékat, Australia, Selandia Baru, Hong Kong, lan Singapura dadi tuladha suksès sawisé kolonialismé.[2]

CathetanBesut

  1. Kolonialisme(diunduh pada hari Selasa tanggal 5 Juni 2012 pukul 15.33)
  2. a b freewebs.com:Kolonialisme(diunduh pada hari Selasa tanggal 5 Juni 2012 pukul 15.33)