Komunikasi iku prosès sistematik ijol-ijolan informasi ing antarané kang sesambungan liwat simbol utawa pralambang. Pralambang kang asring digunaaké manungsa kanggo komunikasi ya iku basa.

Komunikasi

Pranala njabaBesut