Tuduhaké menu pokok
Koniecpol
POL Koniecpol COA.svg
Lambang Koniecpol
POL Koniecpol map.svg
Lokasi Koniecpol
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Koniecpol
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Koniecpol iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.