Tuduhaké menu pokok
Papan pangucapan
Bibir
Dwibibir
Bibir langit-langit belakang
Bibir rongga-gigi
Bibir-gigi
Lidah-depan
Lidah-bibir
Antargigi
Gigi
Rongga-gigi
Ujung-lidah
Sisi-lidah
Pascarongga-gigi
Rongga-gigi langit-langit
Tarik-belakang
Lidah-belakang
Langit-langit
Bibir langit-langit
Langit-langit belakang
Tekak
Tekak katup-napas
Akar-lidah
Kerongkongan
Kerongkongan katup-napas
Katup-napas
Celah suara

Konsonan bibir utawa Konsonan lambé iku konsonan kang diartikulasi nganggo kaloro lambé (artikulasi dwibibir) utawa mung nganggo lambé ngisor lan untu dhuwur (artikulasi bibir-gigi. Sajeroning Basa Indonésia konsonan dwibibir ya iku /m/ /b/ /p/ lan konsonan bibir-gigi ya iku /f/ /v/ (mung ana ing tembung serapan)

Pembulatan bibir utawa pembibiran bisa uga nyertani artikulasi kang liya, sajeroning basa Indonésia contoné /w/ iku konsonan hampiran langit-langit belakang kang kalambèkaké.

Konsonan bibir dipérang manèh dadi loro anak artikulasi:

Uga delengenBesut