Konstancin-Jeziorna

Konstancin-Jeziorna
POL Konstancin-Jeziorna COA.svg
Lambang Konstancin-Jeziorna
Barkas:POL Konstancin-Jeziorna map.svg
Lokasi Konstancin-Jeziorna
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Konstancin-Jeziorna
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Konstancin-Jeziorna iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.