Konsumsi, saka basa Walanda consumptie, ya iku kagiyatan sing tujuané ngurangi utawa ngentèkaké daya guna siji benda, wujud barang utawa jasa, kanggo nyukupi kabutuhan lan kapuasan kanthi langsung.

Pirsanana ugaBesut