Kopi Lampung iku lagune Didi Kempot. Lagu ini nyaritakake wong ngombé kopi Lampung.

LirikBesut

Secangkir wedang kopi,
kopi Lampung, punika kopi asli,
gula batu napa gula tebu,
srupat sruput ing wanci dalu.

Wancine udan grimis,
saya wangi ya saya ngriwis,
grimis kok ya ora wis-wis,
banjur kelingan kowe wong manis.

Refrein
Merak-Bakahuni,
numpak kapal, kapale feri.
Adoh-adoh kowe tak-parani,
muga-muga kowe 'ra lali.

Merak-Bakahuni
numpak kapal, kapale feri.
Aku cinta setengah mati,
kelingan yèn ngudhak kopi.

Koor
Ngombe wedang, wedange kopi,
Nggelar klasa ing wayah wengi.
Aku cinta setengah mati,
kelingan yèn ngudhak kopi.

Secangkir wedang kopi,
kopi Lampung, punika kopi asli,
gula batu napa gula tebu,
srupat sruput ing wanci telu.

Wancine udan grimis,
saya wangi ya saya ngriwis,
grimis kok ya ora wis-wis,
terus kelingan kowe wong manis.

Refrein
Koor
Koor->