Korfantów

Korfantów
POL Korfantów COA.svg
Lambang Korfantów
Barkas:POL Korfantów map.svg
Lokasi Korfantów
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Korfantów
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Korfantów iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.