Krèker

Kreker yaiku panganan panggang sing rata lan garing biasane digawe saka woworan glepung . Rasa utawa bumbu, kaya ta uyah, jamu, wiji utawa keju, bisa ditambahake ing adonan utawa disiram ing ndhuwur sadurunge dipanggang. Krupuk asring diarani minangka cara sing nutritious lan trep kanggo ngonsumsi panganan pokok utawa gandum .

Cracker
Crackers with herring and garlic sauce.jpg
Water biscuit crackers, plain and with a topping
Panggonan asalVarious
Digawéunknown
Woworan pokokFlour, water
Buku masakan: Cracker  Médhia: Cracker

GladriBesut

ReferensiBesut