Tuduhaké menu pokok
Kristal quartz

Kristal yakuwi unsur watu kang atome kasusun lan sesambungan amarga kakuwatan intermolekuler saéngga bisa dadi padhet.[1]

Jinis-jinis kristalBesut

jinis kristal manut partikel kang nyusun yakuwi.[2]

  1. ristal logam
  2. kristal ionik
  3. kristal molekular
  4. kristal kovalen
  5. kristal cair

Cathetan sukuBesut

  1. artikata.com(kaundhuh tanggal 3 Juni 2011)
  2. www.chem-is-try.org(kaundhuh tanggal 3 Juni 2011)

Uga delengenBesut