Krośniewice

Krośniewice
POL Krośniewice COA.svg
Lambang Krośniewice
120px
Lokasi Krośniewice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Krośniewice
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Krośniewice iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.